Re: Zkrachovalá firma, vyplacení nemocen
"Zkrachovala" znamená co? V rejstříku dosud případný konkurs zapsán nemá, pokud by byl konkurs prohlášen, obrátila byste se na správce konkursní podstaty. Prozatím zkuste kontaktovat jednatele - viz OR http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/report?sysinf.vypis.CEK=100038494&sysinf.vypis.rozsah=aktualni&sysinf.@typ=transformace&sysinf.@strana=report&sysinf.vypis.typ=XHTML&sysinf.vypis.klic=e47ac7121a369146739a84db6ca40893&sysinf.spis.@oddil=C&sysinf.spis.@vlozka=114814&sysinf.spis.@soud=M%ECstsk%FDm%20soudem%20v%20Praze&sysinf.platnost=25.03.2010
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
25. 3. 2010 7:49
Dobrý den, dne 16.3.2010 mi skončila RD, tentýž den jsem nastoupila na nemocenskou, jsem na začátku pátého měsíce a mám nějaké zdravotní problémy. Před nástupem na mateřskou jsem pracovala u společnosti Good Food s.r.o., když jsem se snažila poslat lísteček s nemocenskou, dvakrát se mi poštou vrátil s tím, že se firma odstěhovala. Zavolala jsem tedy na sociálku na Praze 2, kde je firma vedena. Tam mi řekli, že firma zkrachovala. Vůbec mě nikdo nekontaktoval z firmy. Na sociálce mi řekli, že mi nemocenskou nemůžou vyplatit, že si mám vzít právníka a že mi neporadí, jak mám dál postupovat. Můžete mi prosím poradit, jak mám dále postupovat? Firma neexistuje, na nikoho nemám kontakt, jsem stále zaměstnancem a nemůžu za úpadek firmy a nechápu, proč bych si měla brát právníka. Jsem s malým dítětem bez finančních prostředků a ještě těhotná. Děkuji za odpověď