Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
27. 3. 2010 9:30
Dobrý den, můžete mi někdo poradit s mým problémem? Před třemi roky jsem nastoupila na mareřskou dovolenou a pracovala jsem jako servírka a stále jsem zaměstnancem. 16.3.2010 mi mateřská skončila a já mám zdravotní problémy, jsem na začátku pátého měsíce a stejný den jsem nastoupila na nemocenskou. Chtěla jsem dát lísteček od nemocenské do firmy, ale pobočka, kde jsem pracovala už neexistuje. Posílala jsem doporučeně tedy lísteček na sídlo firmy, ale vrátil se mi s tím, že se firma odstěhovala. Zavolala jsem tedy na sociálku na Praze 2, kde je firma hlášena, že je nemůžu najít. Řekli mi, že firma už přes rok neexistuje. A že je to můj problém, že mi nepomůžou , že si mám vzít právníka. Tak já za to vůbec nemůžu, že firma zkrachovala a že mě vůbec nekontaktovali a mám u nich zápočťák a jsem pořád jejich zaměstnancem, tak vůbec nevím,co mám dělat a kam se obrátit. Jsem bez peněz s malým dítětem a čekám další a ještě si na své náklady mám platit právníka, tak můžete mi někdo poradit? Děkuju moc