Re: Prosím mzdovky - už si nevím rady
na polovinu měsíce to nejde počítat buď 2měsíce H a 10 vedlejší
ř. 22 bude 2 H a 10 V, ř.23 to samé
ř.24 589,17
ř.25 1178,34 hl. a 5891,70 vedl.
ř.27,28,31,32 bude 11778,-Kč
ř.33 3440,- kč pokud jste platila zálohu tu si odečtete.
nezapomeňte zaškrtat na přední v od.3 ve kterém měsíci byla vedl.činnost a ř. 16
Moc děkuji, chtěla jsem se ještě zeptat ř. 26 bude hl. 589,17 a vedl.23555,- nebo tam nebude nic?A pak ř. 27,28,31,32 vychází jen z hl.čin. to nevadí? já jsem tam navíc přičítala tu vedl. čin.proto jsem se dostala do takových čísel. Moc tomu nerozumím, ale přijde mi divný, když mám tak malý daňový základ 7070,- doplácet takových peněz jen na SP...
ř.26 nevyplňujete, SP pojištění jhako hlavní platíte za 2 měsíce
a protože jste nedosáhla částky minima zaplatíte 2x1720,- tj. 3440,-
i když jste měla tak malý příjem. Ještě jsem to jednou přepočítala a je to tak správně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
29. 3. 2010 8:42
Dobrý den, poprvé si sama zpracovávám Přehled o příjmech a výdajch OSVČ za 2009. Vyplnila jsem to dle návodu a projistotu zkontrolovala na daňové kalkulačce. DZP FO, a VZP mi vyšlo přesně,ale tady už tápu.ř.21-7070 (Příjmy - výdaje SVČ). 1,5měsíce SVČ a 10,5měsíce zaměstnání.A teď nevím v jakém ř. dělám chybu.V daňové kalkulačce vychází vyměřovací základ SP 3535, ve formuláři už ale od ř. 26,27,28,29 si nevím rady. Jsou tu udané částky, ze kterých počítám dle pokynů, ale takhle mi vyjde že budu ještě dost doplácet, místo abych měla přeplatek. Můžete mi prosím někdo poradit v čem dělám chybu?
Předem děkuji za odpovědi.