Re: Pohoda a RZD-prosím pomoc
dál se vás to zeptá v kterých mzdách chcete přeplatek vrátit, vy si ji zadáte a pak se to ve výpl. pásce objeví...Musíte však mít spočítané roční zúčt. to píšete, že máte.
natisknete si z personalistiky - úhrn přeplatků z ročního zúčtování -až uděláte výplaty za březen (program se vás ptal, za který měsíc chcete vyplatit - zadala jste březen) tak ve výplatním pásku budete mít přeplatky a bonus - nemusíte nic zadávat - jenom zkontrolovat.
hm, bohužel to nikde nevidím.....
Slevy na dani a roční zúčtování jsem provedla v roce 2009, dala pokud k ročnímu zúčtování - zvolila jsem březen 2010.....a když jsem vlezla do března 2010 tak roční zúčtování se tam neprojevilo...nechybí mi ještě jeden krok? Nebo nějaké nastavení někde?
A když si vytisknete z personalistiky - úhrn přeplatků z ročního zúčtování, tak tam ty lidi máte? Jestli ano, tak zkuste ještě zadat do nápovědy roční zúčtování, tam je podrobný popis nebo podporu na stormware, už mě taky nic nenapadá, kde je chyba :-(
Napadá mě, jestli se nestala chyba při výběru měsíce - tím by se vysvětlovalo, že na tiskové sestavě Úhrn přeplatků z ročního zúčtování se to objeví a ve výplatě ne... Nicméně při vystavování mzdy můžete zadat částku ručně - záložka čistá mzda, políčko Roční zúčtování
>>>>Mám spočítenou daň-roční zučt.daně, kterou
>>>>zaměstnancům budu vyplácet ve mzdách za
>>>>03/2010.Nevíte, kde tuto
>>>>částku vypíši,aby se to objevilo ve výplatním
>>>>pásku?Software POHODA.
>>>
>>>personalistika - záznam - roční zúčt. zálioh DZP
>>
>>natisknete si z personalistiky - úhrn přeplatků z
>>ročního zúčtování -až uděláte výplaty za březen
>>(program
>>se vás ptal, za který měsíc chcete vyplatit - zadala
>>jste březen) tak ve výplatním pásku budete mít
>>přeplatky a bonus - nemusíte nic zadávat - jenom
>>zkontrolovat.
>
>Takže výsledky ročního zúčtování se tam objeví až po
>zaúčtování mezd?
>Protože když jsem vystavila mzdy na březen, tak roční
>zúčtování se tam neprojevilo, což mě trochu
>vyděsilo....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
29. 3. 2010 19:04
Mám spočítenou daň-roční zučt.daně, kterou zaměstnancům budu vyplácet ve mzdách za 03/2010.Nevíte, kde tuto částku vypíši,aby se to objevilo ve výplatním pásku?Software POHODA.