Re: penále 2x zaplacené
platba není na OSSZ převedená dodnes, chtěli jsme, aby byla použita na příští povinnost :-(
Mám zaučt. předpis 545/336, 336/211, ale právě mi nesedí tím pádem zůstatek z OSSZ, nevím, jak tam mám vpravit tu 389, mohla byste mi napsat konkrétně?
Děkuji za pomoc.
Re: penále 2x zaplacené
penále a spol. účtuju až při platbě, tzn. předpis mám pouze evidenčně a o platbě účtuju 545/2xx. Takže první bych udělala tak a tu druhou platbu 389/2xx. Pokud to tedy bylo celé penále, jak píšete úplně v úvodu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
30. 3. 2010 10:54
Dobrý den, jak byste účtovali soudní usnesení (uspokojení pohledávky OSSZ prodejem mov. věcí) ve výši 43963Kč (penále na SP osvč) , tuto částku podnikatel okamžitě zaplatil na okresním soudě 11.12.2009.
V lednu podnikatel potřeboval potvrzení o bezdlužnosti a bylo mu sděleno, že dluží 46.386Kč. Zjistil, že soud ještě předešlou platbu neodvedl na OSSZ, proto zaplatil znovu přes účet 43.963+2423 Kč.
Prosím o radu ohledně účtování.
Děkuji.