Re: Zpětné ukončení PP ve zkuš. době
>Dobrý den, potřebuji vědět jak a do kdy mám/musím
>písemně postupovat vůči svému bývalému zaměstnavateli ve
>věci zápočtového listu (dále ZL) se správným datem
>skončení PP. Situace: vznik PP 15.2., vznik prac. nesch.
>26.2. (stále trvá), v oznámení o zrušení PP ze dne
>25.3. stojí, že se mnou ruší PP ve zkuš. době ke dni 25.3.
>(ano četla jsem diskusi zda "ke dni" nebo "dne", ale o
>to mi nejde), nicméně toto oznámení jsem na poště
>převzala 31.3. a PP nemůže být zrušen zpětně, PP tedy
>skončil až doručením oznámení o zrušení PP, že?
ANO, pokud nebyl stanoven v rozhodnutí den pozdější
A proto
>chci, aby v mém ZL bylo jako darum ukončení PP datum
>31.3. Jak toto sdělit býv. zaměstnavateli, aby v mém ZL
>byl uveden jako poslední den PP až 31.3. a ne 25.3.?
>Děkuji za odpověď.
Pošlete mu kopii toho ZL, který Vám vydali, napište to, co píšete zde, odkažte se na § 66 ZP o zrušení PP ve zk.době s tím, že žádáte o neprodlené vystavení správného ZL, pokud tak neučiní, že podáváte podnět na obl.inspektorát práce.
Re: Zpětné ukončení PP ve zkuš. době
Proč výzvy? Mají povinnost při ukončení PP vydat ZL, Vy si ho musíte ale převzít,nemají povinnost Vám ho někam posílat, čili se dostavte do fy,trvejte na vydáání ZKL, pokud tam bude špatný datum ukončení PP,nepřebírejte a trvejte na opravě s pohrůžkou stížnosti na OIP a uvidíte, že to klapne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
1. 4. 2010 10:15
Dobrý den, potřebuji vědět jak a do kdy mám/musím písemně postupovat vůči svému bývalému zaměstnavateli ve věci zápočtového listu (dále ZL) se správným datem skončení PP. Situace: vznik PP 15.2., vznik prac. nesch. 26.2. (stále trvá), v oznámení o zrušení PP ze dne 25.3. stojí, že se mnou ruší PP ve zkuš. době ke dni 25.3. (ano četla jsem diskusi zda "ke dni" nebo "dne", ale o to mi nejde), nicméně toto oznámení jsem na poště převzala 31.3. a PP nemůže být zrušen zpětně, PP tedy skončil až doručením oznámení o zrušení PP, že? A proto chci, aby v mém ZL bylo jako darum ukončení PP datum 31.3. Jak toto sdělit býv. zaměstnavateli, aby v mém ZL byl uveden jako poslední den PP až 31.3. a ne 25.3.? Děkuji za odpověď.