Potřebuji napsat stížnost...

• (neregistrovaný)

2. 4. 2010 17:10

Dobrý den,

potřebovala bych napsat stížnost, která by zahrnovala klamání zákazníka ohledně zapřených závad při reklamaci kdy závadu servis popsal, ale prodávající, který mi daný předmět vzacel to do servisního protokolu vůbec nenapsal a když jsem se jich byla na to ptát tak to ještě zapřeli ikdyž jsem jim ukázala oficiální zprávu ze servisu. Toto se pak opakovalo ještě jednou. Nyní je daná věc (notebook) již na třetí reklamaci, kdy od ukončení druhé reklamace správně fungoval pouze jeden týden a byla jsem nucena jej znovu dát na reklamaci. před dvěma dny mi volali, že třetí reklamaci uznali a že jsou ochotni mi vyplatit peníze, avšak dnes (2.4.) mi opět volali, že vlastně musím převzít notebook protože 2x to byla výměna HDD (harddisku) a nyní se opravovala základová deska. Taky jsem si nechala odborníkem posoudit jaká je vlastně příčina těchto všech závad (bylo to než jsem jej dala na třetí reklamaci) a odborník mi sdělil, že je to základovou deskou, která je z 99% vadná už od výroby. Prodávající mi však chce vnutit vadný výrobek, o který já již nemám zájem. Nevím co mám dělat a jediné co mi snad ještě zbývá je podat na ně stížnost, jelikož odmítají vyjít mě jakožto zákazníkovi - kupujícímu vstříc a řešit to normálně.

Prosím poraďte mi, jsem z této situace velmi špatná.
    Děkuji Monika

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 4. 2010 10:46

BP (neregistrovaný)

Re: Potřebuji napsat stížnost...
      Zkuste kontaktovat občasnké sdružení spotřebitelů TEST, kontakt najdete na webu, případně by Vám mohli poradit ve "Sdružení obrany spotřebitelů" i tento kontak najdete na webových stránkách. To jsou oraganizace, které se tímto zabývají.

Hezké velikonocie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).