Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
3. 4. 2010 12:01
Dobrý den, mám dotaz. Jedná se o to, že v listopadu 2009 byl na mě podán návrh na exekuci, s tím, že příkaz začal platit 28.12.2009 na pohledávku, kterou jsem měla již zaplacenou v mezidobí od návrhu do příkazu. V březnu mi přišla exekuce na pohledávku, která byla již zaplacena, úroky(s kterými jsem počítala)náklady na předběžné řízení(které byli již taky v prosinci uhrazeny) a navíc 7800,- poplatky za exekuce. Pohledávka byla ve výši 888,- a náklady 600,-(obě tyto částky jsem doplatila před vydáním příkazu). Ve společnosti mi říkali, že jim posílali pravidelně platby, které jsem uhradila od toho listopadu, ale nakonec jsem exekutorský úřad musela přesvědčovat, že to tam opravdu mají-přišlo mi, že vůbec neví o žádných platbách. Je možné, aby po mě chtěli takové náklady? Děkuji