Re: zasílání přehledu OSSZ do datové sch
posíláme postaru, tj. přes portál. Dopis se žádostí o posílání postaru přišel ještě loni. Protože s dámami na sociálce chci dobře vycházet, dělám to tak.
Navíc institut datových stránek osobně nenávidím, takže přes původní portály posílám vše. DT máme jen na příjem, protože jsme sro a nevyhnu se tomu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
6. 4. 2010 8:39
Dobrý den, prosím o radu či zkušenost, posílám měsiční přehledy OSSZ do datové schránky, každý měsíc mi od nich přijde upozornění, že nejsou technicky vybaveni na přijímání dokumentů formou datových schránek a že mám posílát dokumenty poštou nebo ještě lépe prostřednictvím portálu veřejné správy. Domnívám se, že pokud byly ze zákona povinně zřízeny datové schránky, nemohou mi zakazovat komunikaci touto formou. Jaké máte zkušenosti? Mám nadále ingnorovat jejich výzvy? Díky.