Re: Daňové zvýhodnění na dítě-nežije s o
Ano může si upltnit slevu na dítě.
Vůbec z toho nebuďte jelen:)
Někdo Vám poradil špatně!!!!
Samozřejmě že na to máte nárok jestli je vlastní otec a vy jste napsala čestné prohlášení že jste neuplatňovala a pokud je dítě do 26 let.Pokud jste OSVČ tak musíte mít napsané čestné prohlášení a pokud jste vedená na pracovním úřadě tak od nich potvrzení...
Jejda, netušila jsem, že se z toho rozpoutá taková konverzace. Četla jsem soudní rozhodnutí, dítě svěřeno do péče matce, otec si dítě půjčuje jen na víkend, ale nežije s ním ve společné domácnosti. Účetní jsem už pár let a vím, že je tam podmínka té společné domácnosti. jen jsem se chtěla ujistit, že mám pravdu. Zmást se nenechám. Všem moc děkuji za odpověď! Anka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
6. 4. 2010 11:37
Může otec uplatnit úlevu na dani na dítě, které je jeho vlastní, ale nežije s ním ve společné domácnosti? Jeho žena napsala čestné prohlášení, že úlevu neuplatňovala, stejně tak napsal čestné prohlášení její nový manžel, že neuplatnil, protože je na úřadu práce. Díky ANka