Re: Cesťák - vyplnění - PROSÍM
Já nějak nesouhlasím, na cesťák přesně spočítejte, kolik mu dělalo stravné a zaúčtujte ho na 512/335 například 5 000,-, pak budete mít na bankovním výpisu stržen výběr platební kartou v cizině - třeba 5 200,- zaúčtujete 335/221. A v ten okamžik máte na 335 rozdíl 200,-, který je potřeba s pracovníkem srovnat.
Jinak pokud napíšete na fakturu za hotel, že jde o pracovní cestu pana xy ve dnech ........, viz cestovní příkaz čísloxxxx, určitě to bude stačit
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
14. 4. 2010 11:20
Poprvé vyplňuji cesťák. Prosím o radu - zaměstanec má firemní kreditku, kde mohl vybrat 150 EUR na tuto služebku. Napsala jsem to jako že dostal zálohu. Ve vyúčtování pak píšu kolik se platilo za hotel, taxi, stravné atd. Jenže hotel se platil dopředu bank.převodem. I tak to do vyúčtování napíšu? Pak mi tam vychází, že ten zaměstnanec sice dostal zálohu 150 EUR ale zaplatil tam mnohem víc, i když se to platilo předem. Nebo ten hotel tam psát nemám?
Předem moc děkuji