Re: web
Zkuste googlit, Mně třeba vypadlo hned jako první odkaz článek s registračním formulářem na hromadné podání žaloby proti provozovateli této vyčůrané "služby".
http://rehacek.bloguje.cz/830125-trestni-oznameni-na-server-vymahajici-60-euro-za-registraci-pro-content-s-r-o.php
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 4. 2010 9:43
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na jednu věc. Chtěl jsem si na slovenském portále www.downloadportal.sk prohlédnout co tam mají za soubory ke stažení...jedná se o volně prodejný sowtware a zaregistroval jsem se. Nevšiml jsem že úplně dole pod vyplněním registrace je napsáno, že klepnutím na registrovat podepisujete smlouvu na rok a že musíte zaplatit dopředu 60,-Eur, což je 5,-Eur na měsíc. Dnes mi zaslali fakturu na zaplacení této částky. Dá se s tím něco udělat? Na této adrese jsem byl jen jednou, nic jsem nestáhl, jen jsem si prohlédl jejich databázy, což jen na to se musíte zaregistrovat.
Od té doby jsem tam již nebyl. Po měsíci přišla faktura s tím, že jsem mohl smlouvu zrušit, ale pouze 14 dní od přihlášení....ovšem že smlouva přišla po měsíci a 6-ti dnech a ještě k tomu pouze e-mailem je mi velmi podezřelé.