Re: opravné daˇvové přiznání
Opravné se nemůže podat za žádné roky zpátky - opravná přiznání se podávají do lhůty pro podání řádného. Př.: letos byl termín pro podání řádného přiznání k DPFO do 31.03.2010, vy jste ho však podala již 20.02.2010, pak jste však přišla na chybu a 15.03.2010 jste podala opravné přiznání (jakékoliv přiznání od 21.02.2010 do 31.03.2010 by pro vás bylo opravným)... Jestli ale myslíte dodatečné, tak do konce tohoto roku můžete podat přiznání od roku 2007.
To určitě teda myslím dodatečné. Potřebuji podat nové přiznání za rok 2007 kde mi napsali že vedu evidenci, ale já žádniou nevedu.Ani nevím kde vzali výši výdaju která tam je. Potřebuji to dát dohromady a nějak opravit, na paušální částku. při kontrole nemám totiž co předložit a všechny roky mám paušálem jen tento účetně.
V tom by neměl být problém - v opačném případě by to již nešlo (paušální výdaje již nelze zpětně měnit), ale přechod z evidence na paušál by měl být ok.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
19. 4. 2010 13:52
kolik roků nazpět se může podat opravné daňové přiznání
Poradí někdo.