Re: Sleva na poplatníka-roční zúčtování
Myslel jsem už dopředu na příští rok, ale pochopil jsem, že tedy ano, že si mohu nechat udělat roční zúčtování. Tak děkuji moc za odpověď.
Re: Sleva na poplatníka-roční zúčtování
Ano uplatňuju slevu na studenta a zároveň můj rodič na mně uplatňuje daňové zvýhodnění, v srpnu přestanu být studentem. Takže nemá na to vliv že si na mně někdo uplatňuje daňové zvýhodnění, ale ještě by mně zajímalo, začal jsem pracovat až teď, při ročním zúčtování si uplatním slevu na poplatníka celou, to je mi jasné, ale slevu na studenta uplatním od doby kdy pracuji do srpna anebo od ledna do srpna, neboť studentem jsem po celý rok ať do srpna. Děkuji moc za odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
20. 4. 2010 8:38
Dobrý den, mohu si nechat udělat roční zúčtování daní, pokud jsem byl část roku student a můj rodič si na mně uplatňoval za tyto měsíce daňové zvýhodnění. Během roku jsem začal pracovat a podepsal jsem růžové prohlášení a pak bych si chtěl nechat udělat roční zúčtování daní. Děkuji moc