Re: náhrada za ztrátu na výdělku
zam-tel musí být pojištěn pro případ prac. úrazů, takže on vyplní tiskopisy,možná, že vyplnění OSSZ si budete muset zajistit sám (někde na OSSZ to vyžadují,že si zařizuje zam-ec sám nebo s tím alespoň musíte písemně souhlasit, že mohou zam-teli oznámit výši Vaší nemocenské) zašle na pojišťovnu (Kooperativu) a ona peníze vyplatí (může i přímo Vám)
pokud bude náhrada za ztrátu na výdělku větší než 5000Kč, bude daněno zálohově a musíte si podat daň. př.
máte ještě nárok na bolestné, příp. jiné proplacení (např. oblečení), pokud vznikla škoda
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
20. 4. 2010 9:16
Od února do listopadu loňského roku jsem měl pracovní úraz. Zaměstnavatel mi však odmítá vyplatit náhradu za ztrátu na výdělku s tím, že nemá peníze. Jak se mohu bránit a jak mám postupovat?