Re: Neschopenka
první 3 dny neplacené, zbývajících 11 dní jí vyplatíte náhradu mzdy za dny, kdy měla plánovanou směnu (většinou po-pá, pokud nemáte směnný provoz, víkendy ne). Poté vyplníte Přílohu k žádosti o nemocenské dávky (ke stažení na www.cssz.cz v sekci nemocenské pojištění). K tomu přiložíte IV. díl DPN a odešlete na Vaši OSSZ. Na konci každého měsíce až do ukonční DPN doložíte lístek na peníze.
Re: Neschopenka
Pokud máte program Stereo 18 lze přílohu vytvořit přímo v něm.
Jinak na stránkách OSSZ - Nemocenské poj. - Tiskopisy -
89 621 3 - Příloha k žádosti o dávku nemocenského poj., kde uvedete výši výdělku za posledních 12 měsíců viz příloha k žádosti
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
20. 4. 2010 9:20
Dobrý den. Pomůže mi někdo? Pracovnice mi donesla neschopenku - nastoupila na rizikové těhotenství. Už je doma déle jak 14 dní a bude už až do porodu. Za první 3 dny PN ji nezaplatím, za dalších 14 ji dám náhradu mzdy a poté ji již bude platit OSSZ, že?! Jaké doklady já pošlu na OSSZ? IV. díl neschopenky, lístek na peníze, potvrzení o výši výdělku za posledních 12 měsíců a ještě nějakou Přílohu, která je prý na stránkách OSSZ - nevíte kde?! Děkuji za případné odpovědi.