Re: osobní údaje - prodej firmy v konku
Opravuji z osobních údajů na data z HR.. investory asi bude zajímat "co kupují" - kolik zam-ců, s jakými kontrakty, s jakými náklady. samozřejmě že nebudu podávat rč nebo data narození. jedná se mi spíše o předání praktické zkušenosti jak zpracovat, a co neopomenout. díky, P.
Re: osobní údaje - prodej firmy v konku
Já předpokládám, že každý, kdo používá termín "HR" to zná :-)
Předávat "zájemcům" z řad potencionálních investorů jakákoli osobní data zaměstnance se rozhodně nesmí. Možná nějaká "souhrnná čísla" jako v té a té profesi je v naší firmě průměrný plat takový, v managementu firmy makový... Rozhodně žádné osobníí údaje či prac.smlouvy jednotl,zaměstnanců apod. Ale nejsem ani právník ani "HR" ani hrrrrrrrrrr :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2010 15:36
Hezký den,
nemáte někdo zkušenost s poskytováním osobních údajů zaměstnanců, které se poskytnou zájemcům (investorům) při prodeji firmy v konkurzu? Jedná se mi o formát, co poskytnout, co ne, atp. Moc děkuji, pěkný den, Petra