Re: ELDP a PPM
no já jsem to pochopila tak, že pokud má zúčtovaný příjem ve 4měsíci, tak se nezahrnuje do vylouč. doby.
jojo, omlouvám se, přehlédla jsem se, křížky budou 7-10, ta VD mi vychází 24.4.-17.6. 55dní (duben 7 , květen 31, červen 17) a dny se berou 365-x(což je 153), takže 212...nevím, beru to podle mzdové účetní a měla jsem teď také takový případ a program , který máme mi to také takto spočítal..
Alena
dobrá,dobrá, já se ráda poučím, jak říkám, v evidenčákách mamin se plácám - můj program mi je dělá špatně, občas ani nevím, kdy byl porod (u zaměstnankyň, které šly na MD ještě před mým příchodem), nedávno jsem dokonce zjistla, že mám zaměstnankyni na RD a ani o tom nevím, protože vypadla z programu taky ještě před tím, než jsem tu nastoupila...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 4. 2010 11:02
Dobrý den, prosím o kontrolu jestli uvažuji správně:
od 1.1. - 23.4. zaměsnankyně pracovala
24.4 nástup na PPM
18.6 porod
9.11 - 1.12 čerpání řádné dovolené
na ELDP
1.1. - 31.12.2009 dny 211 proškr 5 - 10. měsíc vylouč. doba 17 dnů a do vyměřov. základu si přičtu proplacenou dovolenou.