Re: proplacení dovolené po ukončení PP
>1)zaměstnanec ukončil PP dohodou k 31.3.2010 a má
>ještě nárok na proplacení 10 dnů dovolené. Mohu tuto
>dovolenou zahrnout do přehledů za duben nebo musím udělat
>opravné přehledy pro ossz a vzp a zahrnout tuto
>dovolenou do březnové výplaty?
záleží, kdy jste vyplatila, pokud jste zapomněla vyplatit v březnové mzdě, potom vyplatíte v dubnové mzdě, ale nezapomeňte, že již nemá podeps. daň. prohl.
také se to objeví jinak na ELDP než kdybyste vyplatila v průběhu zaměstnání
>
>2) má zaměstnanec nárok na dovolenou (2010) jestliže:
>nástup do zam. 1.7.2010 ukončení 31.3.2010 - od
>9.12.2009 do 21.3.2010 na nemocenské. Za 2009 mi to
>vycházelo 10 dní, které nečerpal.
předpokládám, že má PP od 1. 7. 2009
v r. 2010 nevznikl nárok na D (předpokládám, že nemoc. dávky nebyly z důvodu prac. úrazu)
dovolenou z r. 2009 byste měla proplatit v březnové mzdě
>
Re: proplacení dovolené po ukončení PP
Ještě bych Vás ráda poprosila: v bodě jedna) musím vyplatit v dubnové mzdě - nárok budu počítat průměrem, který mi vycházel v březnové, slevu na poplatníka nebude mít na ELDP bude na druhém řádku - se stejnými kódy. Musím ho znovu přihlásit a odhlísit na ossz a zp? Děkuji za pomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 4. 2010 9:28
1)zaměstnanec ukončil PP dohodou k 31.3.2010 a má ještě nárok na proplacení 10 dnů dovolené. Mohu tuto dovolenou zahrnout do přehledů za duben nebo musím udělat opravné přehledy pro ossz a vzp a zahrnout tuto dovolenou do březnové výplaty?
2) má zaměstnanec nárok na dovolenou (2010) jestliže: nástup do zam. 1.7.2010 ukončení 31.3.2010 - od 9.12.2009 do 21.3.2010 na nemocenské. Za 2009 mi to vycházelo 10 dní, které nečerpal.