Re: Doklad o výši čtvrtletního příjmu
Děkuji za podporu. Jdu zavolat té paní na sociálce co mi poslala na sebe číslo a vyslechnu si proč to nemám správně.....:O))
Re: Doklad o výši čtvrtletního příjmu
Takže jsem mluvila s dotyčnou paní z úřadu a byla to iniciativa zaměstnance - ona mu jen citovala zákon a on si smíchal hodně věcí dohromady, tj. místo zaúčtovaný příjem u organizace a fyzicky vyplacené dávky u OSSZ chtěl zúčtované příjmy na účtě zaměstnance. Paní z úřadu mi sdělila, že s vyplňováním by neměl být problém.... Takže nyní jen vysvětlit zaměstnanci co znamená zaúčtovaný příjem v daném čtvrteltí a odkázat ho na zákon. Jinak si myslím, že na příspěvek ve hmotné nouzi je pak ale předepsaný formulář, který má dvě kolonky, tj. příjem za 1/10 vyplacený 2/10. Ten formulář pak Vás na to navede, které příjmy chtějí potvrdit, ale ostatní jsou příjmy zaúčtované ve mzdách (nyní za 1-3/10).
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 4. 2010 10:19
Jená se o příspěvek na bydlení. Domnívala jsem se, že pokud mám vyplnit příjmy za 1.Q.2010, tj. za 1-3/2010, tak vyplním čisté příjmy, které byly zúčtovány ve mzdách za 1-3/2010. Nyní mi to vrátili, že tam mají být příjmy zúčtované ve mzdě za 12/09-2/10 vyplacené fyzicky v 1-3/2010. Opravdu je to tak správné? Kde bych toto mohla najít zda jsou to zúčtované nebo skutečně vyplacené příjmy? Děkuji