Re: kurzove rozdily na bance
no vzdyt pisu, pouzivame denni kurzy.
jen na euro uctu se mi nacita denni z cnb, ale na korunovem uctu si to banka prepoictava svym, ze..
a ted mi jde o to , zda na prevo¨d muzu pouzit i ten kurz napr. kb, ktery v ten den ona pouzije pro prevod na euro ucet, tim by nevznikal kurzovy rozil. Nebo zda pak musim na euro uctu pocitat jen denni cnb a pak kruz. rozdil vznika....
no prave ze jsem v nejakem uc. poradci cetla, ze se snad da pri prevodech meny z kc uctu na deviz. ucet pouzit kurz, kterym banka prevadela na deviz. ucet a tudiz nemusi byt kurz. rozdil...., ale nejsem si ted jista, tak jsem hodila dotaz. Tak se pujdu jeste podivat, zda to najdu. bylo by to jednodussi... ale dekuji za radu
Mila moje radkyne wendy,nic jsem nenasla...
prosim tedy o kontrolu zda delam spravne....
z euro uctu prevedeu na korunovy ucet 1000 euro. na euro uctu pouziji denni kurz CNB. Na korunovy ucet mi to banka pripise s jinym kurzem. a tady v teto chvili ucutuij o kurz. rozdilu ?
a muzu mit ve smernici, ze letos pouzivame vsude denni i kdyz jsme meli minuly rok vsude denni, jen na eruo bance a pokladne jsme meli vzdy pevny ke konci mesice ? ... Muzu si letos zmenit ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 4. 2010 11:11
Dobry den,
prosim o radu jak uctovat při převodech mezi ucty. kdyz převedu např. z korunového účtu na EURo účet. Používáme denní kurz.
Při převodu, můžem použít kurz banky z ktere byly kc převedeny ? tzn, nevznikne mi žádný kruzový rozdíl a 261 bude vyrovnany ?