Re: DPH,SH přes datovou schránku-prosím
na to jsem zapoměla a v případě,že je uvedený u s.r.o. jednatel a psolečník ,tak se jedná o zástupce nebo ne? tak se nervovat poslední den děkuji Jana
náš finanční úřad ( tedy jeho správce informačního systému ) si už radši svolal poplatníky na školení, aby se dohodly formáty, upozornil na chyby, postupy, aby výhledově to šlo hladčeji. bohužel to školení udělali 31.3., tak moc lidí se nedostavilo :-))
termín opravdu skvělý:) náhodou neděláte někdo v POHODĚ,jak zabránit,aby nebylo odesláno přiznání DPH s chybama... jetam nastaven nějaký kontrolní mechanismus:) chyby se týkají formálních věcích.. adresa,zástupce atd. částky jsou samozřejmě převedeny správně:)
Dělám to na daňovém portálu min. fin., ale odešlo i bez kontroly, holt za nás nikdo myslet nebude :) Tedy čekala bych programovou
úpravu, která před uložením a odesláním na chyby upozorní, ale to už bych asi chtěla moc. A taky bych očekávala, že bude dána
úředníkům na FÚ možnost triviální chyby opravovat. (viz PSČ, které bylo stejné u odesílatele i příjemce.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
26. 4. 2010 13:27
Přes daňový portál jsem si připravila DPH a SH,ale mám uloženo více možností s XML u DPH mám nakonci číslo 130003 a 131738 u SH nakonci je 125638 a 125930,které odeslat na FÚ... volali z FÚ, že původní jim nešly otevřít,hlásilo to chyby, tak chtějí nové:((Děkuji Jana