Re: Výpis z účtu ke kreditní kartě
>K Bú v KB máme zřízenou kreditní kartu, každoročně si
>banka v lednu z Bú srazí částku za pojištění karty.
>Následně přijde výpis z účtu ke KK, kde je položka
>odepsáno(částka za pojištění) s příkazem k provedení
>mimořádné splátky pro získání bezúročného období.
>Částku jsme nezaplatili a na dalším výpisu jsou
>transakce - připsáno a úroky a zase údaje k provedení
>mimoř.splátky a získ. bezúroč. období.
>Tuto částku jsme již zaplatili. Ta se projevila na
>výpise z Bú. Následuje další výpis z KK, kde je tato
>částka připsána a položka splnění podm. zvýhodněných
>úroků.
>Na posledním výpise z KK je již původní limit karty
>vyrovnán a položka úroky-splnění podm. zvýh. úroků.
>Určitě je nějaký človíček, který je znalý tohoto
>účtování. Budu moc ráda, pokud mi někdo poradí jak
>zaúčtovat:
>na Bú částku pojištnění PK - účtuji 568 jako bank.popl., ale asi by šlo také jako pojistné, to ale u tohoto nepoužívám
>splátku úvěru a úroků na výpise z KK - úroky účtuji jen na BÚ, na KK jen splátku jako 261
>na Bú částku mimořádné splátky - mimořádné splátky účtuji stejně jako předepsanou splátku 261
Snad jsem vám pomohla. Dělala to takhle u účtu KB naše dřívější účetní a já tak pokračuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
29. 4. 2010 8:41
K Bú v KB máme zřízenou kreditní kartu, každoročně si banka v lednu z Bú srazí částku za pojištění karty.
Následně přijde výpis z účtu ke KK, kde je položka odepsáno(částka za pojištění) s příkazem k provedení mimořádné splátky pro získání bezúročného období.
Částku jsme nezaplatili a na dalším výpisu jsou transakce - připsáno a úroky a zase údaje k provedení mimoř.splátky a získ. bezúroč. období.
Tuto částku jsme již zaplatili. Ta se projevila na výpise z Bú. Následuje další výpis z KK, kde je tato částka připsána a položka splnění podm. zvýhodněných úroků.
Na posledním výpise z KK je již původní limit karty vyrovnán a položka úroky-splnění podm. zvýh. úroků.
Určitě je nějaký človíček, který je znalý tohoto účtování. Budu moc ráda, pokud mi někdo poradí jak zaúčtovat:
na Bú částku pojištnění PK
splátku úvěru a úroků na výpise z KK
na Bú částku mimořádné splátky?