Re: Neoprávněná exekuce
Nerada vás zklamu, ale mám podobnou zkušenost, na začátku špatné údaje o mé osobě, ale adresa moje - exekutora to nezajímá absolutně vůbec - to je prostě verbeš, kteří vás zaženou do úzkých a klidně si peníze vynutí i za cenu lží a výhrůžek (bohužel jsem se bála a zaplatila, právě aby mi nepřišli domu) a soud: odvolala jsem se a odpověď, že soudu nepřísluší zkoumat iniciály a údaje, když jsem zaplatila, na odvolací soud dosud čekám 3.rok :-(
Nic neplaťte a soud upozorněte písemně, když se s vámi nikdo nebaví (a i kdyby ano, trval bych na vašem místě na sepsání protokolu). I tak se může u vašich dveří objevit exekutor, který bude shánět danou osobu. Potom bude na vás, abyste soud přesvědčila, že tato osoba u vás nikdy nebydlela a movité věci v bytě jsou vaše.
Zkontaktovala bych všechny - oprávněného, soud i exekutora (určitě je tam uvedený). Veškeré dopisy doporučeně na doručenku a písemný záznam o každém jednání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
3. 5. 2010 15:55
Prosím o radu, přišlo mi usnesení týkající se exekučního řízení. V usnesení mé jmého a adresa sedí, ale datum narození je úplně jiné. Oprávněnému ale nic nedlužím, předpokládám tedy, že se jedná o jinou osobu, ke které pouze (omylem) přiřadili mou adresu. Jelikož jsem si ale zásilu převzala a na soudě se se mnou nechce nikdo bavil (exekuce se prý netýká mě, když mám jiné datum narození), obávám se, aby exekutor nezazvonil na mé dveře nebo nezablokoval mé účty. Pokud s tímto máte někdo zkušenosti, poraďte. Děkuji