Re: náhrada za nemoc
Proplacení svátku znamená, že dostane náhradu místo odpracované směny. (svátek připadne na den, kdy by měl pracovat - pracovní den)
Když má nemoc - nemůže pracovat, nemůže dostat náhradu za neodpracovanou směnu - svátek.
A ještě - v květnu není svátek v pracovní den, takže asi většina pracovníků s pravidelnou týdenní docházkou svátek proplacený nedostane.
Re: náhrada za nemoc
asi jsem se špatně vyjádřila. Myslela jsem jako náhradu za nemoc v prvních 14ti dnech nemoci.Byl nemocný už od 30.3. do 11.4. 5.4. byl svátek a o to se mi jednalo. Takže mu dám náhradu jako za 6 dní, že?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
4. 5. 2010 8:58
Dobrý den, asi blbý dotaz, ale raději se ptám.... Pokud má zaměsnanec nemoc a do té nemoci patří i svátek - ten svátek se normálně proplácí, že? Moc děkuji za odpovědi.