prosím neporadíte někdo?
>>máme zaměstnance od března 2010. Včera přišlo na něj
>>6
>>exekucí, jsou staré od roku 2000-2006, dříve neměl
>>kdo
>>srážet. Všechny jsou na nezaplacené pokudy od
>>dopravního podniku.
>>Mám "USNESENÍ od Městského soudu" a "EXEKUČNÍ
>>PŘÍKAZ".
>>Čtu, že, mám provádět srážky a od okamžiku, kdy bude
>>doručeno
>>"VYROZUMĚNÍ soudního exekutora, že usnesení o
>>nařízení
>>exekuce nabylo právní moci" sražené částky poukazovat
>>na uvedený účet.
>>Takže to mám čekat, že mi ještě něco přijde, jak to
>>prosím vypadá, řeším poprvé.
>>Děkuji
>
>pokud má čistý plat 10444, budu srážet pouze 1765,-
>Kč? Prosím o kontrolu
Re: prosím neporadíte někdo?
Také jsem čekala na nabytí právní moci, byl to úplně stejný případ, nabytí přišlo až po 5ti měsících, do té doby jsem částky držela v pokladně.
Re: prosím neporadíte někdo?
Ano, srážka=1765 Kč. I když jde o staré nařízení exekuce, píšete, že jste první zaměstnavatel, kterému jsou zasílány exekuční příkazy. To znamená, že žádná z nich ještě nenabyla právní moci. Až vám přijde od exekutora, který vám poslal všech 6 exepříkazů najednou, vyrozumění o právní moci, budete 1765 Kč rozdělovat mezi 6 exepříkazů poměrně k výši jednotlivých dluhů. Nebo exekutorovi zavolejte a domluvte se na placení postupném, obvzlášť, pokud se jedná o stejný Dopravní podnik, ušetříte si práci s rozpočtem srážky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
6. 5. 2010 10:09
máme zaměstnance od března 2010. Včera přišlo na něj 6 exekucí, jsou staré od roku 2000-2006, dříve neměl kdo srážet. Všechny jsou na nezaplacené pokudy od dopravního podniku.
Mám "USNESENÍ od Městského soudu" a "EXEKUČNÍ PŘÍKAZ". Čtu, že, mám provádět srážky a od okamžiku, kdy bude doručeno
"VYROZUMĚNÍ soudního exekutora, že usnesení o nařízení exekuce nabylo právní moci" sražené částky poukazovat na uvedený účet.
Takže to mám čekat, že mi ještě něco přijde, jak to prosím vypadá, řeším poprvé.
Děkuji