Exekuce

• (neregistrovaný)

9. 5. 2010 22:02

Dobrý den chtěla bych informaci jak je to s exekucemi v naší zemi. Vím, že dnes se člověk nemůže opravdu ničemu divit.
    Dostala jsem obyčejnou obállku do schránky...přeletěla očima adresáta...křestní jméno se shodovalo a první 3 písmena příjmení také.Adresa správná, ale poštovní směrovací číslo a podací pošta už ne. Roztrhla jsem obálku a vyděsila se k smrti...výzva k zaplacení 85000. Když jsem pečlivě pročítala celý dopis znovu, zjistila jsem že to není moje příjmení. Jméno se shodovalo, ale příjmení ne. Byla to pohledávka exekutorem z Prahy pro společnost Provident. Když jsem tam volala tak se semnou vůbec nebavili, pokud nejsem osobou napsanou na obálce...Za 2 měsíce přišel opět ten samí dopis. Tak jsem volala na provident tam mě spojovatelka řekla, že musím napsat stížnost. To jsem provedla a je to 2a1/2 měsíce a nikdo se mi neozval. Psala jsem na společnost Provident. Evidentně je to nějaký 50 000 Kč dluh, který společně s pohledávky dělá 85 000 Kč. Může mi někdo zaklepat na dveře a vybrat majetek? Slyšela jsem že mám problém a že musím já prokazovat, že ten člověk tam nebydlí....Jak se to řeší? Má pohledávka to není....
    Děkuji jsem opravdu velmi neklidná

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).