Re: exekuce
Jak je to s exekucemi v naší zemi se dozvíte po přečtení exekučního řádu (z.č.120/2001 Sb.), OSŘ (z.č.99/1963 Sb.), konkrétní postup při provádění exekuce je popsán v prováděcím předpisu 37/1992 Sb.
Ve smlouvě o půjčce bude jistě i rodné číslo, které ve vašem případě bude hrát důležitou roli. Je s podivem, že vás Provident v minulosti nekontaktoval svými výběrčími v terénu.
Re: exekuce
překlep to není - je to cizí příjmení, moje je pouze jméno a ta adresa. Kontaktovat mě neměl kdo ,protože si od nás nikdo nic nepůjčoval. Spíš se mi to jeví jako podvod - přišlo to obyčejnou poštou v obálce a je u toho pouze nějaké zákaznické číslo.....
protože když si snad člověk bere půjčku tak musí prokázat svou totožnost občanským průkazem. Snad při podvodu by se to dalo sfalšovat....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 5. 2010 22:02
Dobrý den chtěla bych informaci jak je to s exekucemi v naší zemi. Vím, že dnes se člověk nemůže opravdu ničemu divit.
Dostala jsem obyčejnou obállku do schránky...přeletěla očima adresáta...křestní jméno se shodovalo a první 3 písmena příjmení také.Adresa správná, ale poštovní směrovací číslo a podací pošta už ne. Roztrhla jsem obálku a vyděsila se k smrti...výzva k zaplacení 85000. Když jsem pečlivě pročítala celý dopis znovu, zjistila jsem že to není moje příjmení. Jméno se shodovalo, ale příjmení ne. Byla to pohledávka exekutorem z Prahy pro společnost Provident. Když jsem tam volala tak se semnou vůbec nebavili, pokud nejsem osobou napsanou na obálce...Za 2 měsíce přišel opět ten samí dopis. Tak jsem volala na provident tam mě spojovatelka řekla, že musím napsat stížnost. To jsem provedla a je to 2a1/2 měsíce a nikdo se mi neozval. Psala jsem na společnost Provident. Evidentně je to nějaký 50 000 Kč dluh, který společně s pohledávky dělá 85 000 Kč. Může mi někdo zaklepat na dveře a vybrat majetek? Slyšela jsem že mám problém a že musím já prokazovat, že ten člověk tam nebydlí....Jak se to řeší? Má pohledávka to není....
Děkuji jsem opravdu velmi neklidná