Re: Výpočet výše odstupného
Odstupné se vypočítá z výdělků ve čtvrtletí, které předchází čtvrtletí, ve kterém končí poměr. Ale jen pokud je v něm odpracováné aspoň 21 směn. Pokud ne, použije se průměr pravděpodobný. Nemocenské dávky nebo náhrada za nemoc se nepočítá. Vy byste končil ve 2. čtvrtletí, takže průměr by byl z výdělků v 1. čtvrtletí. Protože jste ale v něm neodpracoval ani 21 směn, byl by brán průměr pravděpodobný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 5. 2010 10:15
Dobrý den. Prosím o informaci z jakého období se vypočítává výše odtupného. Nyní mi byla nabídnuta dohoda o ukončení PP s odstupným. V období 1 - 3 / 2010 jsem byl v pracovní neschopnosti. V tomtom období jsem odpracoval pouze 7 dní. Bude se mi výše odtupného vypočítávat z výše dávek v období pracovní neschopnosti? Děkuji. Krejza