Re: Nástup do zaměstnání a nemocenská
do zákona se teď radši dívat nebudu, protože jak píšete pak i věci, který má člověk srovnaný v hlavě se mu zamíchají. Myslím si že má nárok na výplatu DPN a následně nemocenské, rozhodné období bude od 11.2. do 22.2. a jak píšete zaměstnání u něj přece mělo trvat alespoň 15 kalendářních dní
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 5. 2010 12:00
Dobrý den, prosím o radu, začetla jsem se do zákona o nemocenském a docela jsem se zapletla. Prosím o radu: zaměstnanec nastoupi do PP 11.2.10 na dobu určitou 3 měsíce. dne 23.2.10 přinesl dočasnou pracovní neschopnost. Má nárok na výplatu DPN a následně nemocenské? Jelikož jsem se dočetla že nárok na DPN se posuzuje stejně jako nárok na nem. a to se poskytuje v příp.že zaměstnání trvalo nebo mělo trvat alespoň 15 kal.dní..Poradíte prosím? Děkuji