Re: evidence mzdových listů
mzdový list u DPP je stejně důležitý jako u PP nebo DPČ
Re: evidence mzdových listů
Vedu v šanonu po měsících mzdovou agendu a do posledního prosincového šanonu toho roku vkládám abecedně řazené mzdové listy + ELDP, Vyúčtování daní, roční zúčtování a mám to vše "při jednom". Je to ale otázka zvyklosti a toho jak vám to bude nejlépe vyhovovat. Já jsem zatím neměla problém ani se ZP, OSSZ a FÚ. Vše vyhovovalo, mám vždy připravené a nemusím nic před kontrolou přerovnávat a hledat. Takto se mi to osvědčilo. Samozřejmě občas něco na požádání dohledám, ale není to pravidlem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 5. 2010 13:39
Jak se správně evidujíé mzdové listy a evidenční listy, mám je mít v šanonu pohromadě a nebo je dávat do šložek zaměstnanců? jde mi o to že když přijde kontrola z pssz tak chce vidět mzdové listy a když je dám do složek tak bych je musela vyndavat. Děkuji za rady.