Re: Potvrzení příjmu pro půjčku
Rozhodně bych nepotvrzovala nic, co jsem nevyplatila. Chtějí-li příjem za poslední tři měsíce a posledních 12 měsíců, napsala bych tam pravdu - i když to bude třeba nula. Rozhodně žádný pravděpodobný příjem. Ať si k tomu opatří potvrzení z OSSZ o nemocenském. I když to nejspíš bude k ničemu - pochybuju, že takovému pracantovi banka něco půjčí...
Re: Potvrzení příjmu pro půjčku
Potvrďte podle skutečnosti. Banky si to stejně ověřují a pak byste měla problém.
Při dlouhodobé neschopence jsou banky ostražité a šance na úvěr je mizivá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
12. 5. 2010 9:57
Z čeho mám vypočíítat průměrný měsíční čistý výdělek, když zaměstnanec v letošním roce pracoval jenom od 22.3 do 31.3. a od 1. 4. do 31.4.2010 (od 3. 8. 2009 do 21.3.2010) byl v pracovní neschopnost. Mám mu potvrdit skutečné příjmy a nemoceské dávky na ossz nebo udělat průměr jako při náhradách. Stejný problém mám i u čistého měsíčního příjmu za posledních 12 měsíců Děkuji moc za odpověď