Re: antivirový program na dva roky
já začala tuto firmu účtovat až letos....předtím původní firma žádné směrnice neměla na nic. Všechno jsem si vytvářela až já-hlavně na majetek, přepočet měn a zam. benefity. Na časové rozlišení jsem nějak nemyslela, ale víceméně veškeré služby, které účtuji, rozlišuji, ať se jedná o jakékoliv částky. Takže to rozliším a napíši si o tom další směrnici :-) děkuji moc -
účtování na 518 předpokládám, že je v pořádku...nebo účtujete jinam?
Účtujeme stejně...na drobný nehmotný majetek máme analytiku na účtu 518...
dobrý den, ještě jsem si vzpomněla na jedno, jestli byste mi potvrdil....tento antivirák, pokud mi splňuje limit hranice uvedený ve směrnici pro drobný nehmotný majetek...zaeviduji do operativní evidence a za dva roky po vypršení možnosti používat vyřadím? děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 5. 2010 9:06
Dobrý den, mám na fa nákup antivirového programu s uvedením použitelnosti 2 roky (12.4.2010-12.4.2012). Cena je 3780 bez DPH. Asi bych měla rozlišit, že? Účtovat v letošním roce budu na 518? Není to sice moc významná částka...dala by se dát asi rovnou...prosím o vaše praktické zkušenosti. Díky moc