Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 5. 2010 10:33
Dobrý den, mám zaměstnankyni, která byla těhotná a od prosince byla na neschopence. Nemá nárok na mateřskou, takže se promarodila až do porodu a chvíli po porodu. Teď ji neschopenka skončila a nastoupí rovnou na rodičovskou dovolenou. Nicméně zažádala o čerpání dovolené ještě před nástupem na rodičák. To je všechno bez problémů. Ale teď jsem ji počítala náhradu na dovolenou a zjistila jsem, že mi program vypočetl průměr pro náhradu 0, protože 1-3/2010 marodila a neměla žádný příjem. A já nevím, jaký průměr mám použít pro tu dovolenou, jestli ten poslední známý, tj. ze 4Q/2009 nebo nějaký jiný.
A jeste mam druhy dotaz ohledne kraceni dovolene. Byla nemocna od 4.12.2009 do 13.4.2010, pak bude nastupovat na rodičovskou dovolenou. Jaky tedy bude mit narok na dovolenou za rok 2010?
Můžete mi prosím poradit?
Dekuji.