Re: základ sociální a zdravotní
neměla jsem nikoho koho bych doplácela dá se chyba odstranit. nemám ani nemocnost. ani nikoho v důchodu pokud to má na to vliv. potŕadte prosím děkuji
>>dobrý večer, obracím se na vás s dotazem týkající se
>>základu sociálního a zdravotního. tyto dva základy by
>>se měli po uzávěrce mezd schodovat bouhžel za leden a
>>únor se mi tyto základy rozcházejí nemůžu najít chybu
>>neporadí mi někdo zda se to může stát a nebo kde
>>chybu
>>naleznu. děkuji
>
>Sociální se platí ze skutečných mezd, ale zdravotní se
>případně doplácí do minimální mzdy, není v tomhle
>problém?
Re: základ sociální a zdravotní
Kolik máte z-ců? Zjistěte, u koho to je a co je to za člověka, jak ho máte zadaného v systému, zda se nejedná o nový nástup, jakou má smlouvu apod. Lišit se může VZ i u odměn statutárního orgánu - to zřejmě nebude váš případ ? Napište o jakého z-ce se jedná a bližší informace,může být chyba v SW anebo ho můžete mít chybně zadaného, něco jste zapomněla zaškrtnout nebo odškrtla "navíc" ..., mrkněte na to druhý den jinýma očima, někdy se to vyjasní nebo napište. Jaký máte SW?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 5. 2010 19:22
dobrý večer, obracím se na vás s dotazem týkající se základu sociálního a zdravotního. tyto dva základy by se měli po uzávěrce mezd schodovat bouhžel za leden a únor se mi tyto základy rozcházejí nemůžu najít chybu neporadí mi někdo zda se to může stát a nebo kde chybu naleznu. děkuji