Re: 343 - prosím o radu
z účtu 343 se platilo penále v červenci a srpnu. Moc pohybu na tomto účtě nemám a tak nemohu nic najít.
v lednu zaplacen 4Q 20779 kč
v únoru zaokrouhlení 1,28 kč
červen IQ 64804 kč
červenec předpis penále 2205
zaplacení ze záloh 2205
srpen předpis penále 1108
zaplacení penále 1108
přeplatek dph IIQ 11250
říjen 3Q 7469 kč
a 4Q má být 61023 a mám tam 59910 kč
nemůžu se k ničemu dopracovat, ale nechci to tak nechat abych měla letošní rok v pořádku, přebírala jsem účetnictví v půlce roku.
tak jsem myslela jeslti by to nešlo jednoduše někam přeúčtovat, samozřejmě nedaňově, prostě někam přešoupnout.
Tak to hoďte na 548 nedaňově...taky to tak dělám, když se jedná o drobné částky, které nestojí ani za řeč...
Právě proto, že jste přebírala by jste měla mít v pořádku zdokladovaný a ne něco jen tak hodit na5xxx. Za půl roku budete třeba psát, že evidujete zálohu na silniční daň a fu ji nemá (převedl na DPH). Zavolejte svému správci a nechte si vyjet saldo plateb, které zkontrolujete na Vaše účto.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 5. 2010 10:38
Dobrý den,
již jsem se ptala, ale chybu jsem nenašla, účet 343 na konci roku mi neseděl o 1112,51 vyšlo mi že máme o tuto částku zaplatit menší dph než mi vyšlo při tisku přiznání. Nynímám těch 1112.51kč stále na účtě 343, chtěla bych to někam přeúčtovat ale nevím kam. Chci ho mít čístý!!!!
Stalo se to loňský rok v druhé půlce, kdy si FU stráhaval pokuty z dph atd...
Moc prosím