Re: Pracovní úraz
My posíláme tiskopis na který se počítá ušlý výdělek, nejprve na OSSZ. Tam potvrdí kolik vyplatili a ať to klidně odešlou zaměstnanci, ten si to pak doloží k výpočtu do mzdové účtárny.
Myslím, že stačí i souhlas zaměstnance, aby vyplněný tiskopis zaslali na mzdovou účtárnu.
Jsme pojištění u Kooperativy. Vaše pojišťovna nevyžaduje razítko OSSZ ? To je tedy zvláštní.
Re: Pracovní úraz
My máme taky Koop a na základě rozhovoru s paní právě s Koop, která nám likvidovala PÚ zam-ce, je jedno jestli nechám potvrdit na OSSZ nebo doložím výpisy z účtu zam-ce, tak asi jak kdo je přísný, nevím měli by být jednotná pravidla. Jinak na OSSZ mi pro zam-ce doklad potvrdí pokud mám jeho plnou moc nebo mu zašlou vyplněný tiskopis domů a on zase zpátky mě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
19. 5. 2010 9:54
Dobrý den, počítám pro Čs.pojišťovnu náhradu za ztrátu na výdělku našeho zaměstnance. Kde získám částku, která byla zaměstnanci vyplacená od sociálky za nemocenskou. Je na to nějaký tiskopis, kam mi to sociálka potvrdí? Nebo z výpisu účtu zaměstnance, kam mu dávky přišly?. Děkuji za odpověď.