Re: Kontrola OSSZ
Já se spíše podivuji nad tím, že jsem si myslela, že když zahájí kontrolu, tak že kontrolují, podle sebe jak jsem to připravovala, tak si myslím, že za den musí být zkontrolováno. 100 % jistotu správnosti samozřejmě nemám, chyby si žádné vědoma nejsem. Děkuji za názory a zřejmě se optám na OSSZ kde to vázne.
Re: Kontrola OSSZ
My máme zaměstnanců 10, když se po měsíci nic nedělo,tak jsem si tam zavolala a paní se omlouvala, že na to ještě nesáhla. Po dalších asi 2-3 týdnech mi volala jestli bych jí poslala ještě VZ za únor a březen,že by to rovnou taky zkontrolovala, tak jsem to poslala a pak už to během 1 dne bylo hotové. Takže to je asi normální
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 5. 2010 8:59
Dobrý den, dostali jsme pozvánku na kontrolu na OSSZ, na pozvání bylo vyjmenováno co vše máme doložit (nebylo toho málo a jsou to citlivé údaje o zaměstnancích). Velmi mě překvapilo, když jsem na kontrolu přišla, tak že paní úřednice řekla, že si tam všechno nechá a až provede kontrolu, tak se ozve. Když jsem se ptala, jak dlouho to bude trvat, tak řekla, že neví, že toho má hodně. Dosud jsem vždy byla přítomna kontrole.O tom, jaké doklady si tam nechává nebyl sepsán žádný protokol. Je pravdou, že na pozvánce na kontrolu bylo pod všemi podpisy uvedeno, že po dobu kontroly doklady zůstanou na OSSZ. Uplynul už týden a nic se neděje. Jednatel společnosti se zlobí, že doklady leží na OSSZ.Myslím si, že pokud mají hodně práce, tak nemají kontrolu zahajovat a mají začít až mají čas. Prosím máte taky takové zkušenosti?