Pernamentka - zruseni solaria??

• (neregistrovaný)

24. 5. 2010 10:11

Dobrý den, minuly tyden jsem si zakoupila pernamentku do solaria a druhy den jsem se dozvedela ze v tomto studiu byla COI a ze do mesice zaviraj. Pani me o tom neinformovala. A kdyz jsem se pri dalsi navsteve ptala zda mi za nevybrane minuty vrati penize, tak mi tvrdila ze ne ze si vsechny musim vybrat a ze o tom ze zaviraj kazdeho informuji. Tak se ptam zda maji nejakou povinnost mi nevybrane minuty proplatit?? Pernamentka neni nijak casove omezena..Dekuji za rady..

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 5. 2010 12:00

andula (neregistrovaný)

Re: Pernamentka - zruseni solaria??
      Asi Vám nějak neporadím, ale pokud by se to stalo mě, určitě bych se hádala. Minimálně bych chtěla mluvit s majitelem, případně pohrozila tím, že je dám do televize...
      Když to ČOI chce zavřít nevím jak mohou někoho nutit, aby si dobrovolně nechal ničit zdraví... Předpokládám, že nějáká vada tam bude jinak by to čoika nezavírala....

• 24. 5. 2010 12:09

lucik (neregistrovaný)

tu informaci mi samozrejme zatajila majitelka. taky proc ne vsak to jsou posledni penize z jejiho podnikani. Dohadovat se budu, protože od nich sem zadarmo nic nedostala tak nevim proc mam platit za sluzby ktere diky nim nemohu vyuzivat. Jen jsem chtela vedet zda mi ty penize vratit musi. mozna bych se zkusila obratit na COI pouze o radu zda jsou povinni vratit penize...dekuji

• 24. 5. 2010 12:13

andula (neregistrovaný)

Přeji Vám hodně štěstí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).