OT: vse je o myšlení - pro V.e.n.d.y
.
>A já bych své znalosti radši využila někde jinde, ale
>nedaří se najít klienty....Haloo, nabízím volnou
>kapacitu!!
V.E.N.D.Y.
Řekněte si a představte si, že už je máte.
Není to "magie". Lidská mysl je naprosto úžasná.
Pokud budete jednat a myslet jako byste je již měla, přijdou. Vím to.
Přečtěte si knihu Secret - pochopíte.
To není reklama, je to návod jak odstranit vnitřní bariéry.
Totéž - Napoleon Hill Myšlením k bohatství.
Re: OT: vse je o myšlení - pro V.e.n.d.y
Alen1 díky, díky, čtu Moc podvědomí...taky úžasný a vím, že to funguje. I to co napsal Vladimír2 :-.)))To stoprocentně:-)) No dobře, prošal jsem těžkým obdobím a tak už se ta křivka musí jednou zas přehounout na druhou stranu. Tak díky za podporu a hezký den.
Vendy, nezoufejte, já o té moci podvědomí taky přečetla kdeco, ale asi to dělám nějak špatně. Zatím fungují jen ty negativní věci. Např. můj manžel mě při důležitých zápasech v hokeji nebo fotbale nepustí kolem televize ani projít. Protože já jdu kolem, nevím vůbec kdo hraje s kým, a prohlásím např. , že ti zelení prohrajou. Můj muž na to, to ses tentokrát fakt spletla - to jsou jistí favoriti. No a ve finále zuří jak pes, protože oni opravdu prohrají. A to se stalo mockrát. Ale co se týče pozitivních věcí, tak tam mi to nefunguje ani omylem. Takže v tom nejste sama.
Děkuji All za podporu, jojo, musíme si pořád představovat spíš to lepší, to co bychom chtěli, prý je dobré si představovat a v hlavě stále omílat...že jsem štíhlá jako proutek, že si podávám ruce s klienty, usmívám se na ně a oni se jen hrnou, že stále počítám v nabité peněžence peníze a podobně...a úspěch prý je jistý. Sakra fakt dělám asi něco blbě!! :-.)))Hezkýden
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 5. 2010 19:31
Slyšela jsem, že kapesné poskytované zaměstnanci pracujícím v nestátní sféře není daňovým nákladem. Je to pravda?