Re: DPP
Všechno asi nemůžete mít, pokud si dáte DPP bez odvodů, to by vám museli psát příjem cca 10.000 měsíčně za 21 hodin práce. Ale teoreticky by to šlo. Podepíšete prohlášení, daň bude zálohová, na konci - nebo vlastně na začátku roku 2011 vám dá zaměstnavatel potvrzení o příjmu a vy si sama požádáte o bonusy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
1. 6. 2010 13:47
Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu,jsem zaměstnaná u skoro rodinné firmy,28.5 mi končila MD,chtěla bych za tento rok si v roce 2011 zažádat o bonusy,mám nárok na 2dět,vím,že musím mít příjem nejméně 48tis,ale jak to udělat nejlépe,aby se to neplatilo ve výplatě,ale bylo vráceno až v ročním přiznání,mám PP a jít na DPP nebo na DPČ,chtěla bych,aby se z toho i co nejméně odvádělo,zdravotní myslím za mě platí stát,když jsem na RD,ne.
Děkuji a pěkný den