Kniha jízd

• (neregistrovaný)

1. 6. 2010 14:57

Dobrý den,

prosín nepoužíváte někdo MRP - vizuální knihu jízd ? Nově jsme ji nyní začali používat a není mi jasné, pokud zadám firemní vozidlo (nikoliv tedy soukromé), zadám tankování, jednotlivé jízdy, tak mi tam každý den vyskakuje tzv. cestovné v Kč - nevím co to znamená, to je jako přepočteno dle ujetých km a spotřeby kolik nás stála cesta nebo jak ? U firemního vozidla cestovní náhrady přece žádné nejsou nebo už jsem z toho zmatená :-)

Tak bohužl na můj dotaz výše mi nikdo neodpověděl, asi zde nikdo nepoužívá tento software. Chci se tedy zeptat obecně, co máte uvedeno u vaší knihy jízd (v jiném programu), pokud se jedná o firemní vozidlo, máte tam nějaké cestovné, když majitel firmy jede nějak firemním vozidlem ?
    Děkuji, už jsem z toho zmatená.
    Hezký den

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 6. 2010 16:10

Jindra1 (neregistrovaný)

Re: kniha jízd
      Já sice ten SW nepoužívám, ale obecně bych řekla, že ty kolonky, které nechci, tak normálně zruším. Já to tak dělám, a doplnila jsem si kolonku - tachometr, kde uvádím součet vždy ujetých km z poslední cesty. Při nákupu poh.hmot mi řidič vždy napíše stav tachometru, tak to kontroluji, aby to příbližně sedělo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).