Re: Přehled na zdr.pojišťovnu - oprava!
>Dobry den,
>zamestnanec zmenil pojistovnu. Provedla jsem zmeny na
>obou pojistovnach, ale zapomnela jsem ji zmenit v
>programu, tudiz je zahrnut stale v te puvodni, v prehledu
>a take za neho bylo zaplaceno na tu puvodni. Chci se
>zeptat, jak mam ted postupovat? Mam poslat opravne
>prehledy na obe pojistovny, pozadat o vraceni preplatku z
>te puvodni a doplatit na tu novou? A delaji se opravne
>prehledy pouze na zmeny jako napr. u dodatecneho
>danoveho priznani nebo musim uvest vsechny udaje znovu a
>spravne? Dekuji za reakce.
>DenisaCo nejdříve vystavte opravné přehledy na obě pojišťovny a co nejdříve doplaťte pojistné. Opravné přehledy-všechny údaje znovu. NA tu pojišťovnu si zavolejte, zda máte požádat o vrácení přeplatku nebo zda si můžete ponížit odvod následujcí měsíc (většinou stačí si ponížit odvod příští měsíc)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
2. 6. 2010 13:27
Dobry den,
zamestnanec zmenil pojistovnu. Provedla jsem zmeny na obou pojistovnach, ale zapomnela jsem ji zmenit v programu, tudiz je zahrnut stale v te puvodni, v prehledu a take za neho bylo zaplaceno na tu puvodni. Chci se zeptat, jak mam ted postupovat? Mam poslat opravne prehledy na obe pojistovny, pozadat o vraceni preplatku z te puvodni a doplatit na tu novou? A delaji se opravne prehledy pouze na zmeny jako napr. u dodatecneho danoveho priznani nebo musim uvest vsechny udaje znovu a spravne? Dekuji za reakce.
Denisa