Re: Potvrzení o odvodu ZP z minimální mz
Já to vyžaduji pouze při nástupu a zatím je to při kontrolách v pohodě. Na zdr. pojišťovnách to vědí, že má několik zaměstnavatelů, podle mě je to jenom papír navíc. Přiznám se, že to po mně kontrala ani nikdy nekontrolovala. Tak nevím jestli to kontrolují jenom namátkově.
Re: Potvrzení o odvodu ZP z minimální mz
U firem, pro které dělám mzdy, chtěli zatím v těchto případech při kontrole potvrzení vždy. Nechávám si ho ale vystavit za kalendářní rok zpětně, dopředu se neví, jesli si min.mzdu pracovník vydělá nebo jestli vůbec celý rok v práci bude. Zatím jsem to měla takto na kontrolách OK.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
4. 6. 2010 14:15
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme zaměstnance na DPČ od června do září s měsíčním příjmem 5000,-- Kč. Kvůli odvodu ZP z min. vyměř. základu chci od něho potvrzení od jeho hlavního zaměstnavatele, že za něho ZP odvádí. Nevím ale, jestli to stačí jednorázově při uzavření dohody, nebo jestli ho musí doložit každý měsíc.