Re: Řetězový porod-papíry a z čeho PPM
do zaměstnání předáte od lékaře žádost o PPM (nezapomeňte na řádné vyplnění), zam-tel vyplní přílohu k žádosti o PPM a předá na OSSZ
čerpanou dovolenou jste splnila podmínku 30 KD, takže z tohoto období bude vypočítána nynější PPM
protože ale budete nastupovat novou PPM do 4 let předchozího dítěte, porovnají se nynější a předchozí DVZ (předchozí výše PPM) a který bude pro Vás výhodnější, tím bude placena PPM
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 6. 2010 13:17
Dobrý den, jsem na rodičovské dovolené a čerpám 2letý rodičovský příspěvek (do února 2011). V prosinci bych měla nastupovat na mateřskou dovolenou a pobírat PPM. Jaké doklady musím donést do práce? Protože mi v jednom měsíci vyjde RP a PPM, budu brát oboje poměrnou částí?
A další dotaz - z čeho se mi bude počítat tato PPM? První jsem měla od 1.1 - 28.6 2009. Od 29. 6 - tuším do 15.8.2009 jsem čerpala dovolenou. Jaké bude období? děkuji