Re: DPP a nedostala jsem doklad prohláš
Jinak, pokud by vám nechtěli dát tiskopis prohlášení, vyzvedněte si ho sama na FÚ (mívají ho u podatelen) a nebo si ho vytsikněte z netu a nenechte se odradit. Jinak , u DPP platí při zdaňování stejná pravidla jako u pracovního poměru nebo dohodě o pracovní činnosti. To píšu proto, že by vás mohla účetní zmást myšlenkou, že u DPP se prohlášení nepodepisuje, což je takový dost rozšířený a hodně blbý názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
15. 6. 2010 13:09
Dobrý den, zítra mám nastoupit na DPP. Ptala jsem se paní v kanceláři při sepisování smlouvy na Prohlášení poplatníka zdali nepotřebuje podepsat a ona mi řekla, že to nepotřebuji.Jsem vedená na Úřadu práce.Mě se nezdá, že by mi zbytečně měli strhávat daně. Můžete mi prosím poradit. Děkuji a přeji hezký den.