Re: pro yx
Jenže za těch 10 let už něco do systému snad odvede ne ? A taky bude mít nějaký příjem, tudíž nebude nárok na příspěvky na bydlení, sociální příspěvek , v nouzi a já nevím co všechno ještě. Rodičovský příspěvek náleží vždy (teda zatím), ale tím určitě nedosáhne minima, takže něco navíc od státu určitě bude.
Re: Těhotenství hned po škole
Jestliže si najdete zaměstnání, tedy pracovní poměr nebo dohodu o pracovní činnosti za víc jak 2000,- měsíčně, můžete mít nárok na peněžitou pomoc v mateřství. Nesmí se jednat o dohodu o provedení práce, to není pojištěný vztah. Protože jste ukončila řádně studium v době do 270 dnů před nástupem na PPM, bude se vám studium započítávat do pojištěné doby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 6. 2010 13:56
Chtěla jsem se zeptat, jestli budu mít nárok na nějaké peníze a jak dlouho, když jsem otěhotněla ještě na střední škole a ted po maturitě nenajdu žádnou práci a budu na UP.Děkuji