Re: exekuce-moc prosím
Nemůžete strhávat stovku nebo dvě, protože to je protizákonné. Pro Vás platí, že pokud Vás nevyrozumí exekutor, srážíte normálně dál. Pokud bude exekuce přeplacena, exekutor to musí vrátit povinnému. Otázka je, kdy to bude. Zkuste se tedy s exekutorem spojit Vy. Obvykle se s nimi dá jednat - z titulu zaměstnavatele.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 6. 2010 7:51
Máme zaměstnance který má exekuci. Srážíme my a ještě ČSSZ ze starobního důchodu, podle ústřišku částky důchodů a co máme my
tady je podle nás exekuce zaplacena. Jenomže ČSSZ nezaslala na žádost exekutora ještě deponované peníze dává si načas. tak exekutor tam má vlastně dluh. A vlastně já musím srazit i když víme
že to je zaplacené. Zaměstananec nechce abych mu srážela. Teď nevím jestli mám srazit tak jak to vychází ( to mě zaměstannec sežere)a nebo jen nějakou symbolickou čásku 100-200 Kč