Re: Sleva na dítě - škola ukončena v čer
Jenom pro upřesnění, na DPP pracovat může.
Re: Sleva na dítě - škola ukončena v čer
Připojím se s dotazem - zaměstnanec mi přinesl z ÚP potvrzení na jméno jeho dítěte, že je od 25.6.2010 vedeno v evidenci uchazečů o zaměstnání. Nevím, co to pro mě znamená co do přiznání daňového zvýhodnění - co vše mám zkoumat, např. zda dítě zdárně odmaturovalo a pak bych za 6/10 mohla daň. zvýhodnění přiznat, či už nikoliv a jak v případě, že např. neodmaturovalo či školu z nějakého důvodu ukončilo. Zřejmě muselo školu ukončit, jinak by jej na ÚP nezaregistrovali.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 6. 2010 12:02
dobrý den,
pokud mám potvrzení o studiu na školní rok 2009/2010 a školu ukončil závěrečnými zkouškami v červnu, náleží sleva na červenec a srpen? Třeba ještě neví, jestli bude studovat dál, udělat si maturitu... Ale na druhou stranu může jít v červenci na pracák, tak nevím, jestli mohu slevu uplatnit nebo ne... A v případě maturity je to stejné?
Sleva do června nebo do srpna?
Děkuji!