Re: Dodatečné daňové přiznání
Použijete formulář pro rok 2007.Příjem za prodej uvedete do přílohy 2 (§10), můžete taky uplatnit náklady na nákup pozemku(§10odst5). Vyplníte stejně jako původní + §10 a oddíl 6
Ještě poznámka - pokud jste zdědila a rodiče vlastnili delé než 5 let - tak je osvobozeno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 6. 2010 14:06
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně dodatečného daň. přiznání za rok 2007. Jsem zaměstnaná a zároveň podnikám v oblasti informatiky (správa dat atd.). V roce 2007 jsem prodala část pozemku za 70 tis. Kč a teď mi z finančáku přišlo, že musím doložit dodatečné daň. přiznání. Vůbec ale netuším, jak se to dělá. To musím mít formulář, který byl platný v roce 2007? Můžete mi někdo poradit, do jaké kolonky se vyplňuje příjem z prodeje pozemku? A když už jsem si jednou odečítala 7200 na poplatníka v řádném daň. přiznání, tak teď už si tu částku asi znova odečíst nemůžu, co? Děkuji za každou radu