Re: OT - kde si stěžovat na pojišťovnu
Zprostředkovatel zprostředkoval, dostal provizi a tím jeho zájem končí. Slíbit může (jako infolinka), ale to je asi tak všechno. Jedině písemně a doporučeně.
Re: OT - Dík Vám všem
>>>>>>>
>>>nezkousela jste osobni jednani na pobocce pojistovny?
>>a co pojišťovací zprostředkovatel, u něhož jste se
>>pojištovala?
>
Zprostředkovatel zprostředkoval, dostal provizi a tím
>jeho zájem končí. Slíbit může (jako infolinka), ale to
>je asi tak všechno. Jedině písemně a doporučeně.
Tak, tak. Odkázali mne na ústředí a tam na to s.......
Provize je v kapse a zbytek je nezajímá.
Re: OT - Dík Vám všem
No Generali se vyznamenala v loňském roce, kdy klientům "nenápadně" vnutili pojištění dítěte v sedačce. Kdo si nevšiml a zaplatil na pojištění odpovědnosti o 1 Kč více, podle nich akceptoval smlouvu a od příštího čtvrtletí vymáhali poněkud více. Byl to poučný boj, vyhrožovali ukončením smlouvy apod. Několikrát jsem si s nimi dopisovala, než to vzdali.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 6. 2010 12:59
Dobrý den,
neraďte mi prosím lampárnu. Zajímalo by mne, zda i pro pojišťovny existuje něco jako ombudsman, protože jsem již několikrát od dubna urgovala zaslání změny smlouvy o úrazovém pojištění, vždy mi na infolince povykládají, že hovor je nahráván a záležitost bude urychleně vyřízena a ......... nic. Nereagují ani na maily.
Nemám nic v ruce, a tak se obávám, že kdyby k něčemu došlo, nebudou plnit. Jedná se o Generali, a už toho mám fakt dost. Dík za každou radu.